Торт шоколадний зі згущеним молоком
Інгредієнти:
В тісто:
- 100 грамів шоколаду
- 5 яєць
- 20 мілілітрів молока
- полпакета розпушувача
- борошно - 1 склянка
- 200 грамів цукру
У крем:
- 380 грамів вареного згущеного молока
- пачка вершкового масла
Для просочення:
варення або сироп
Спосіб приготування:
Для початку зробіть парову баню, в ній потрібно буде розтопити шоколад, додавши 2 столові ложки молока. Розмішайте, тільки добре, отриманий шоколадний крем, трохи остудіть. З цукром збийте жовтки до білого кольору, з'єднайте їх з попередньо зробленої сумішшю. Борошно з розпушувачем просіяти через дрібне сито і потроху ложкою вводите в загальний склад. Окремо збийте в піну білки, обережно додайте в масу тіста.
Змастіть маслом чашу мультиварки, перекладіть в неї тісто. Виберіть на дисплеї режим «випічка», часу вам знадобиться 65 хвилин. Коли бісквіт пропечеться, вийміть його і остудіть. Потім переріжте на дві рівні частини, кожну з яких просочіть сиропом від варення і намажте кремом. Рецепт останнього дуже простий: масло вершкове розімніть, змішайте з вмістом банки і збийте міксером до рівномірної консистенції. Прикрасьте шоколадний торт за вашим бажанням.
ДЖЕРЕЛО