Шоколадний торт в мультиварці: завжди вдалий результат



Торт шоколадний зі згущеним молоком

За допомогою мультиварки можна пекти сирні запіканки, повітряні кекси, пироги і навіть торти! Раді запропонувати вам кілька чудових варіантів приготування шоколадного десерту. Вибирайте собі рецепт за смаком, доповнюйте, оформляйте і радуйте своєю творчістю рідних.

Інгредієнти:

В тісто:


  • 100 грамів шоколаду
  • 5 яєць
  • 20 мілілітрів молока
  • полпакета розпушувача
  • борошно - 1 склянка
  • 200 грамів цукру

У крем:


  • 380 грамів вареного згущеного молока
  • пачка вершкового масла

Для просочення:

варення або сироп
Спосіб приготування:

Для початку зробіть парову баню, в ній потрібно буде розтопити шоколад, додавши 2 столові ложки молока. Розмішайте, тільки добре, отриманий шоколадний крем, трохи остудіть. З цукром збийте жовтки до білого кольору, з'єднайте їх з попередньо зробленої сумішшю. Борошно з розпушувачем просіяти через дрібне сито і потроху ложкою вводите в загальний склад. Окремо збийте в піну білки, обережно додайте в масу тіста.

Змастіть маслом чашу мультиварки, перекладіть в неї тісто. Виберіть на дисплеї режим «випічка», часу вам знадобиться 65 хвилин. Коли бісквіт пропечеться, вийміть його і остудіть. Потім переріжте на дві рівні частини, кожну з яких просочіть сиропом від варення і намажте кремом. Рецепт останнього дуже простий: масло вершкове розімніть, змішайте з вмістом банки і збийте міксером до рівномірної консистенції. Прикрасьте шоколадний торт за вашим бажанням.


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.