Так хочеться балувати своїх близьких і друзів домашньою випічкою, але часто немає часу або дорогих інгредієнтів, щоб вийшло вишукану страву. Виберіть рецепт млинцевого торта зі сметанним кремом-який смак його ніжний, а приготування не забере у вас час і сили. Великий плюс його приготування в тому, що "спекти" такий десерт можна з вчорашніх млинців, а рецепт сметанного крему неймовірно простий і дешевий. Таке ласощі буде доречним навіть на святковому столі.
Інгредієнти:
- стакан просіяного борошна
- 3 яйця
- 2 мірних склянки води
- 45 грамів рафінованої олії
- 170 грамів цукрового піску
- 0,5 чашки сметани
- ванільний цукор
- 50 грамів рубаних волоських горіхів
- сіль - щіпка
Спосіб приготування:
Цей рецепт втілюється в життя в 3 етапи: випікання млинців, збір торта, запікання його в духовці. Почніть приготування десерту з замісу тіста: яйця віночком збийте з дрібкою солі і цукром, всипте борошно, влийте воду, кілька ложок олії і замісити рідке тісто. Приступайте до випікання млинців на змащеній маслом розігрітій сковороді. Складіть їх стопкою на тарілці і накрийте серветкою.
Далі приступайте до збивання крему. Для цього сметану перемішайте з 100 грамами цукру і ванільним цукром (10 г). Збивайте масу міксером до повного розчинення цукру. Три столові ложки крему відкладіть в креманку. Тепер візьміть форму для випікання, змастіть її, тільки ретельно, вершковим маслом і починайте збирати торт, промащуючи кожен млинець сметанним кремом. Поставте в духовку приблизно на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Вимкніть вогонь, викладіть готовий десерт на блюдо, змастіть залишилися сметанним кремом і посипте верх подрібненими волоськими горіхами. Млинцевий торт зі сметанним кремом готовий. Смачного!
ДЖЕРЕЛО
ДЖЕРЕЛО