ШУБА В МЛИНЦЯХ



>Інгредієнти:
  • Борошно - 1,5 склянки 
  • Яйце - 1 шт. 
  • Молоко - 0,6 літра 
  • Рослинна олія 
  • Цукор - за смаком 
  • Сухі дріжджі - 0,5 пачки 
  • Сіль - за смаком 


Начинка: 
  • Желатин - 5 г. 
  • Буряк - 1 шт. (великий) 
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт 
  • Оселедець малосольний - 350 г. 
  • Огірок маринований - 1 шт. 
  • Оцет - 1 ст.л. 
  • Вершки - 120 мл. 
  • Яблуко - 0,5 шт. 
  • Хрін (готовий) - 2 ч.л. 
  • перець 
  • сіль 
  • зелень 


Приготування: 

До однієї третини борошна додаємо цукру, сіль, дріжджі і розводимо теплим молоком. Збиваємо суміш і залишаємо на півгодини в теплому місці. 
На тісті повинні з'явитися пухирці. 
Збиваємо яйце і теж додаємо до нашої суміші. Всипаємо сюди ж решту борошна, вливаємо олію і перемішуємо гарненько. Змащуємо шматочком сала або ж олією сковороду, печемо млинці, як звичайно. 

Буряк варимо, натираємо на дрібній тертці. Сік віджимаємо, гріємо до 70-ти градусів і в ньому ж розчиняємо желатин. Сік виливаємо до буряка і перемішуємо. Ріжемо соломкою цибулю, маринуємо в оцті. 

Фольгу розкладаємо на столі, кладемо на неї два млинця. Обмазуємо обидва тонким шаром буряків. Нарізаємо оселедець тонкими пластинками, кладемо поверх буряків. Поверх - маринована цибуля. 

Збиваємо в піну вершки, додаємо до них терті яблука, хрін, перець, сіль. Отриманий соус кладемо поверх оселедця, присипаємо свіжою зеленню. Ріжемо огірок уздовж на шматочки і кладемо на краєчок млинця. 

Використовуючи фольгу, рулет загортаємо і ставимо в морозильник на 45 хвилин. Млинці в шубі ріжемо на роли і відразу подаємо.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.