БЛАНМАНЖЕ З ФРУКТАМИ



Інгредієнти 
  • Желатин 30 гр 
  • заливаємо молоком 200 мл і ставимо в сторону на 1 годину; 
  • Сир 700 гр 
  • сметану 250 гр 
  • цукор 200 гр 


Приготування: 
За допомогою міксера перетворюємо в однорідну масу; 

Фрукти (тут все справа смаку і фантазії) дрібно (можна і більше) нарізаємо; 

Набряклий желатин нагріваємо на вогні до 50-60 градусів, але ні в якому разі не даємо закипіти; 

Все змішуємо разомзаливаємо в будь-яку ємність (у нашому випадку - силіконова форма) і ставимо в холодильник на 4-5 годин.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.