ЗАПІКАНКА В ЗЕЛЕНІ


ЗАПІКАНКА В ЗЕЛЕНІ



Інгредієнти для приготування: 
  • щавель: 500 г. 
  • зелена петрушка: 1 пучок 
  • рис: 1/2 склянки 
  • морква: 1 шт. 
  • молоко: 2 склянки 
  • сухарі панірувальні : 2 ст. ложки 
  • яйця: 4 шт. 


Готуємо так: 

Вимити і нарізати щавель. Додати крупно нарізану зелень петрушки, потерту моркву, посолити, пасерувати на середньому вогні 5-6 хвилин. Потім відкинути на друшляк, віджати і дрібно порізати. 
Зварити рис з молоком, охолодити і змішати з пюре з зелені. Додати сухарі і жовтки. Масу добре розмішати. В кінці ввести збиті білки і злегка перемішати ще раз. 
Масу покласти в помазати маслом і посипану сухарями форму. Випікати 25-30 хв., подати гарячою.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.