Інгредієнти для приготування:
- щавель: 500 г.
- зелена петрушка: 1 пучок
- рис: 1/2 склянки
- морква: 1 шт.
- молоко: 2 склянки
- сухарі панірувальні : 2 ст. ложки
- яйця: 4 шт.
Готуємо так:
Вимити і нарізати щавель. Додати крупно нарізану зелень петрушки, потерту моркву, посолити, пасерувати на середньому вогні 5-6 хвилин. Потім відкинути на друшляк, віджати і дрібно порізати.
Зварити рис з молоком, охолодити і змішати з пюре з зелені. Додати сухарі і жовтки. Масу добре розмішати. В кінці ввести збиті білки і злегка перемішати ще раз.
Масу покласти в помазати маслом і посипану сухарями форму. Випікати 25-30 хв., подати гарячою.