М'ЯСНИЙ РУЛЕТ З НАЧИНКОЮ ІЗ БРОККОЛІ


М'ЯСНИЙ РУЛЕТ З НАЧИНКОЮ ІЗ БРОККОЛІ


Інгредієнти: 

  • Для фаршу: 
  • Свинячий фарш – 800 г 
  • Гірчиця “Французька” – 20 г 
  • Панірувальні сухарі – 25 г 
  • Яйце – 1 шт. 
  • Сіль за смаком 
  • Перець чорний мелений – за смаком 


Начинка: 
  • Брокколі – 150 г 
  • Сир (твердих сортів) – 70 г 
  • Ріпчасту цибулю – 150 г 
  • Панірувальні сухарі – 20 г 
  • Часник (середній) – 1 зубчик 
  • Сіль за смаком 


Приготування: 
У чашку з фаршем додаю гірчицю, яйце, сухарі, часник (через дрібну тертку), сіль і перець за смаком. Розмішую і відставляю в сторону. 

Займемося начинкою. Складові начинки – перед вами. Брокколі у мене – заморожена, я її попередньо розморозила. Готую брокколі в киплячій воді, яку потрібно підсолити, близько 4 хвилин. Виймаю і опускаю в холодну (крижану) воду. Потім викладаю на паперовий рушник. 

Цибулю дрібно нарізаю і смажу на невеликому вогні до золотистого кольору. 

Брокколі нарізаю дрібно, додаю цибулю, сухарі, часник, сіль і сир (натертий на крупній тертці), перемішую. 

Фольгу повертаю вдвічі, викладаю фарш у формі прямокутника. 

На фарш викладаю начинку, відступивши по краях по 1-2 см, розрівнюю. За допомогою фольги повертаю рулет. 

Краї фольги ретельно закручую, викладаю рулет на деко і розміщую в розігрітий до 200 градусів духовку. Запікаю м’ясний рулет з начинкою з брокколі 40-50 хвилин. За 5 хвилин до закінчення часу запікання підвищую температуру до 250 градусів, потім розрізаю фольгу і обережно, щоб не обпектися, розкриваю її, щоб рулет зарум’яниться. 

Виймаю рулет з духовки, даю йому “відлежатися” близько 15 хвилин, потім нарізаю.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.