1 кг риби (у мене хек)
сік з одного лимона
2 яйця
для приправи: сіль , суміш перців, 1/4 ч. лож. кориці, 1/6 ч. лож. меленого імбиру
рибу відділити від хребта і кісток, порізати полосками вздовж, посолити, поперчити, полити лимонним соком і залиши маринувати на 1 годину полоски риби змійкою настромити на шпажки
яйця збити, додати до смаку сіль, корицю і імбир
щоб було зручно обволікувати рибу на шпажках, то муку і збиті яйця я поміщаю в тарілки для оселедцю
для піджарки риби в мене є овальна сковорідка, але риба нормально жариться і в круглій сковорідці, тільки потрібно, щоб вона була велика
Риба дуже ароматна і смачна!!!! Рекомендую спробувати!!!