Слоєні ліниві голубці




Інгредієнти:
  • капуста білокачанна 400 гр.
  • фарш м'ясний 400 гр.
  • рис 1/3 склянки
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • морква 1 шт.
  • олія 2 ст. ложки
  • томатна паста 2 ст. ложки
  • м'ясний бульйон 1/2 склянки
  • сметана 4 ст. ложки
  • зелень 2 ст. ложки
  • перець чорний мелений за смаком
  • сіль за смаком


Приготування:
Рис залийте двома склянками киплячої підсоленої води і варіть 5 хвилин. Зніміть з вогню, відкиньте на друшляк і дайте воді стекти.

Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці, капусту нашаткуйте.

Цибулю і моркву злегка обсмажте на олії. Покладіть капусту, смажте 5-7 хвилин. Додайте томатну пасту, червоний перець, посоліть і прогрійте ще 3-5 хвилин.

Фарш змішайте з рисом, додайте чорний перець, посоліть.

У горщики розкладіть шар обсмажених овочів, потім шар фаршу і овочі, що залишилися.  Влийте гарячий бульйон, горщики накрийте кришками і поставте в духовку. Готуйте ліниві голубці 50 хвилин при 200 °С.

Подавайте зі сметаною, посипавши рубаною зеленню.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.