Кава «гляссе»




Інгредієнти на 2 порції:
  • кава чорна міцна 100 г
  • морозиво (ванільне, шоколадне або кавове) 100 г
  • сироп шоколадний 2 ст. ложки
  • вершки збиті 2 ст. ложки
  • льодяники подрібнені 1 ч. ложка


Приготування:
У келихи розкладіть морозиво, полийте його сиропом.

Влийте обережно охолоджену каву, зверху покладіть збиті вершки, посипте льодяниковою крихтою.

Вершки 10 і 20%-ї жирності додають в тісто, використовують для приготування заварного крему, глазурі. А для збивання використовують тільки вершки 35 %-й жирності, які попередньо охолоджують.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.