Інгредієнти:
Крем:
- 500 мл молока
- 5 ст. л цукру
- 80 гр пудинг
- 50 гр масло вершкове
Тісто:
- молоко 500 мл
- 3 шт. - яйця курячі
- 1,5 ст борошно пшеничне
- 1 ст. л цукру
- 1/2 ч. л сіль
- 3 ст. л олії
Приготування:
Для тіста сполучити усі складові і гарненько подрібнити блендером. Тісто має бути як рідка сметана.
Для крему склянку молока сполучити з пудингом. Решту молока закип'ятити з цукром. Тонкою цівкою влити пудинг з молоком. Довести до кипіння, помішуючи.Додати масло. Зняти з вогню.
Пательню розігріти. Вилити тісто і розподілити його тоненьким шаром по пательні. Випекти до готовності (вони випікаються дуже швидко). Відразу гарячий млинець змастити гарячим заварним кремом і згорнути, щоб крем не витік.
Смакують і теплими і холодними.