Бісквіт:
- 2 яйця
- 5 жовтків
- 1ст. цукру
- 1ст. борошна
- 1ч.л. порошку до печива
Сушка:
- 5 білків
- 1ст. л. лимонного соку
- 1,3ст. цукру
- 2ч.л. крохмалю
- 2ч.л. борошна
- 1ст.горіхів (будь яких подрібнених)
Крем:
- 400г. масла
- 1 банка сирої згущонки
- 2ст. л какао
Приготування.
Яйця і жовтки збити з цукром, додати борошно і розпушувач, і обережно перемішати. Пекти приблизно 15-20хв. при температурі 200-220градусів.
Білки збити з лимонним соком, так, щоб піднімаючи вінчик білки не стікали, потім поступово додавати цукор. Білки мають бути густими. До білків додати крохмаль, борошно, горіхи, акуратно вимішати. Має бути 2 паляниці. Пекти 3 год., при температурі 100-150градусів. Якщо паляниці будете пекти не одночасно а по черзі, то всі білки не збивайте, поділіть на два рази.
Масло збити, поступово дадаючи згущонку. Крем поділити на 2 частини, до однієї додати какао.
Викладаємо:
- бісквіт
- білий крем
- сушка
- коричневий крем
- сушка
Смачного!