КИЇВСЬКИЙ ТОРТ😋🎂


КИЇВСЬКИЙ ТОРТ😋🎂


Бісквіт: 
  • 2 яйця 
  • 5 жовтків 
  • 1ст. цукру 
  • 1ст. борошна 
  • 1ч.л. порошку до печива 


Сушка: 
  • 5 білків 
  • 1ст. л. лимонного соку 
  • 1,3ст. цукру 
  • 2ч.л. крохмалю 
  • 2ч.л. борошна 
  • 1ст.горіхів (будь яких подрібнених) 


Крем: 
  • 400г. масла 
  • 1 банка сирої згущонки 
  • 2ст. л какао 


Приготування. 
Яйця і жовтки збити з цукром, додати борошно і розпушувач, і обережно перемішати. Пекти приблизно 15-20хв. при температурі 200-220градусів. 
Білки збити з лимонним соком, так, щоб піднімаючи вінчик білки не стікали, потім поступово додавати цукор. Білки мають бути густими. До білків додати крохмаль, борошно, горіхи, акуратно вимішати. Має бути 2 паляниці. Пекти 3 год., при температурі 100-150градусів. Якщо паляниці будете пекти не одночасно а по черзі, то всі білки не збивайте, поділіть на два рази. 
Масло збити, поступово дадаючи згущонку. Крем поділити на 2 частини, до однієї додати какао. 
Викладаємо: 
- бісквіт 
- білий крем 
- сушка 
- коричневий крем 
- сушка 

Смачного!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.