Бісквітний рулет з бананом


Бісквітний рулет з бананом


  • Для бісквіту:
  • 4 яйця
  • 200 гр цукру
  • 4 ст л води
  • 160 гр муки
  • 1 ст л порошку до печива


Для крему:
  • 300 гр сметани
  • 150 гр цукру
  • 1 п загущувача


В середину
2 банани

Для бісквіту відділяєм білки від жовтків. Збити білки з цукром на високій швидкості. Тоді поступово добавити жовтки і збивати на малій швидкості. Потім добавити воду, муку, порошок до печева. Добре все вимішати і вилити на підготовлену бляшку. Пекти при температурі 200, 30-35 звилин. 
За цей час сметану збити з цукром і добавити згущувач. Добре вимішати.
Коли вже спечеться, витягнути з бляшки, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити в рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.