- Для бісквіту:
- 4 яйця
- 200 гр цукру
- 4 ст л води
- 160 гр муки
- 1 ст л порошку до печива
Для крему:
- 300 гр сметани
- 150 гр цукру
- 1 п загущувача
В середину
2 банани
Для бісквіту відділяєм білки від жовтків. Збити білки з цукром на високій швидкості. Тоді поступово добавити жовтки і збивати на малій швидкості. Потім добавити воду, муку, порошок до печева. Добре все вимішати і вилити на підготовлену бляшку. Пекти при температурі 200, 30-35 звилин.
За цей час сметану збити з цукром і добавити згущувач. Добре вимішати.
Коли вже спечеться, витягнути з бляшки, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити в рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.