Салат з червоною рибою


Смакота (Smakotainfo.com) пропонує приготувати смачний та ніжний салат з засоленою червоною рибою (рибу можна брати будь яку – горбушу, сьомгу, лосось, що буде під руками). Готується салат з червоною рибою швидко і просто.

 Якщо салат з солоною сьомгою красиво сервірувати в тарталетки, то вийде хороша холодна закуска для святкового столу або фуршету! Дешевше і смачніше солити рибку самостійно, але це вже на ваш вибір.

Рецепт приготування салату з червоною рибою
  • Слабосолена червона риба – 200 г (вага чистого філе без кісточок)
  • Яйця – 5 штук
  • Зелена цибуля – пів пучка
  • Оливки – ½ банки (425 мл)
  • Картопля (варена в мундирі) – 2 штуки середнього розміру
  • Зелень кропу
  • Майонез та йогурт для заправки

Перш за все ставимо відварити картоплю та яйця (картоплю можна запекти в духовці). Яйця варимо не менше 10 хвилин, охолоджуємо і чистимо. 

Червону рибу ріжемо дрібними кубиками. Яйця тремо на морквяній тертці. Відкриваємо банку оливок, ріжемо тонкими кільцями. Зелень кропу та цибулю дрібно січемо. 

Картоплю чистимо, змащуємо бурякову тертку олією (ледь-ледь) і тремо на ній картоплю. Всі продукти змішуємо. І заправляємо соусом з майонезу та йогурту (соус робимо 1:1).

Розкласти салат в тарталетки чи порційні тарілочки. Смачного!





Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.