Інгредієнти:
- Картопля 350 г
- Борошно пшеничне 12 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 80 г
- Яйця курячі 1 шт.
- Ряжанка 200 мл
- Вода 200 мл
- Перець чорний мелений 1 г.
- Сіль 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Для приготування картопляних блинів нам знадобиться ряжанка, борошно, вода, цибуля, яйце куряче, картопля, сіль, перець.
Картоплю очистити, натерти на терці з дрібними отворами, віджати.
У віджату картопляну масу відразу додати ряжанку. Перемішати.
Додати яйце.
Додати дрібно тертий цибуля, сіль, перець.
Додати борошно.
Перемішати все до однорідної маси.
Додати окріп і швидко перемішати.
Випікати картопляні млинці на сковороді, змащеній олією, з обох боків до приємного золотистого кольору.
Подавати найкраще гарячими зі сметаною.
Смачного!