Смачні та ситні рулети з кабачків, з м'ясним фаршем, грибами і болгарським перцем, запечені в духовці.


З натертого кабачка піджаримо шість млинців. Потім в ці млинці завернемо м'ясний фарш, консервовані гриби і болгарський перець. Отримані рулетики змажемо майонезом з сиром і запечемо в духовці. 


Інгредієнти: 
  • Для кабачкових млинців: 
  • 1 кабачок 
  • 2 сирих яйця 
  • 5 столових ложок манної крупи 
  • 4 столові ложки борошна 
  • перець, сіль 


Для начинки: 
  • 200 грам сирого м'ясного фаршу 
  • 2 середні цибулини 
  • перець болгарський 
  • 100 грам консервованих печериць 
  • майонез 
  • твердий сир 
  • олія 


Приготування: 
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці. Додаємо яйця, манку, борошно, сіль, перець і перемішуємо. З отриманого тіста підсмажуємо в сковороді на олії 6 млинців. Підсмажуємо не сильно, інакше їх важко буде згорнути в рулет. 

Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо до світло-золотистого кольору. Майонез змішуємо з натертим сиром. 

Кабачкові млинці змащуємо сирим м'ясним фаршем, розкладаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний перець, гриби і щільно згортаємо в рулети. Викладаємо рулети на деко, змащене олією, зверху кожен рулетик змащуємо майонезом з сиром і ставимо в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікаємо до красивого, рум'яного кольору. 

Готові рулети з кабачків подаємо в гарячому або в охолодженому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню.


джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.