З натертого кабачка піджаримо шість млинців. Потім в ці млинці завернемо м'ясний фарш, консервовані гриби і болгарський перець. Отримані рулетики змажемо майонезом з сиром і запечемо в духовці.
Інгредієнти:
- Для кабачкових млинців:
- 1 кабачок
- 2 сирих яйця
- 5 столових ложок манної крупи
- 4 столові ложки борошна
- перець, сіль
Для начинки:
- 200 грам сирого м'ясного фаршу
- 2 середні цибулини
- перець болгарський
- 100 грам консервованих печериць
- майонез
- твердий сир
- олія
Приготування:
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці. Додаємо яйця, манку, борошно, сіль, перець і перемішуємо. З отриманого тіста підсмажуємо в сковороді на олії 6 млинців. Підсмажуємо не сильно, інакше їх важко буде згорнути в рулет.
Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо до світло-золотистого кольору. Майонез змішуємо з натертим сиром.
Кабачкові млинці змащуємо сирим м'ясним фаршем, розкладаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний перець, гриби і щільно згортаємо в рулети. Викладаємо рулети на деко, змащене олією, зверху кожен рулетик змащуємо майонезом з сиром і ставимо в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікаємо до красивого, рум'яного кольору.