СЛИВОВИЙ МАРМЕЛАД




Інгредієнти для приготування:
  • сливи -1 кг 
  • желатин -10 г 
  • чорнослив -150 г 
  • горіхи -40 г 
  • какао -3 ч. ложки 
  • цукор за смаком. 


Готуємо так: 
1. Сливи почистити від кісточок, покласти на деко та запікати у духовці 1 годину при температурі 180 °С. Потім остудити та змолоти блендером. Для мармеладу потрібно 400 мл пюре. 
2. Чорнослив, горіхи і какао подрібнити блендером в пюре. Отриману масу викласти в невелику форму, застелену плівкою, добре утрамбувати і розрівняти. 
3. Желатин замочити в холодній воді на 10 хв. Сливове пюре нагріти, додати цукор за смаком, желатин, перемішати, щоб цукор і желатин повністю розчинилися. Вилити пюре з желатином на підготовлену основу з чорносливу. Дати застигнути в холодильнику або морозилці. Потім нарізати кубиками. 
° За бажанням такий мармелад можна приготувати без основи з чорносливу. Можна обкачати нарізаний мармелад у цукрі



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.