Шарлотка з яблуками і сливами


Шарлотка з яблуками та сливами дуже проста у приготуванні, але в той же час надзвичайно ароматна та смачна. Солодке тісто шарлотки дуже приємно поєднується з яблучно-сливовою кислуватою начинкою.


Готуйте легко та швидко разом із Смакотою (Smakotainfo.com)!

Рецепт приготування шарлотки з яблуками та сливами

  • Яблука - 500 г
  • Сливи - 100 г
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 1 склянка
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Сода – ½ ч.л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Оцет - 1 ч. л.
  • Крохмаль – 1 ст.л.
Яблука миємо, чистимо від шкірочки та серцевини, і нарізуємо на тоненькі шматочки.

Сливи миємо, виймаємо кісточки і ріжемо на четвертинки. Присипаємо сливи крохмалем, перемішуємо.

Збиваємо яйця з цукром. Поступово додаємо борошно, його може піти більше або менше, тісто має бути не густим, як на оладки. Додаємо корицю та соду погашену оцтом.

У форму змащену маслом гарно викладаємо шматочки яблук, зверху викладаємо сливи. Зверху виливаємо тісто. 

Випікаємо при температурі 200 градусів 30-40 хвилин до хрусткої скоринки тіста.

Смачного!



ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.