- 200 г вершкового масла або маргарину,
- 1/4 склянки цукру,
- 2 яйця,
- 1 яєчний жовток,
- 3 склянки борошна,
- 1/2 пакетика ароматизатора,
- 1/2 чашки сливового джему,
- 1 яєчний жовток для обмазування.
Приготування:
Масло розтерти до білого, додати яйця, жовток і цукрову пудру. Зверху просіяти борошно, додати ароматизатори й усе перемішати. Тісто на 1-2 год поставити в холодне місце, потім розкачати і нарізати маленькими трикутниками. На серединки трикутників покласти трохи сливового джему й защипнути краї. Змазати печиво жовтком, покласти на посипаний борошном лист і випікати близько 18 хв у нагрітій до 175 °С духовці.