Печиво подільське


Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла або маргарину,

  • 1/4 склянки цукру,

  • 2 яйця,

  • 1 яєчний жов­ток,

  • 3 склянки борошна,

  • 1/2 пакетика ароматизатора,

  • 1/2 чашки сливового джему,

  • 1 яєчний жовток для обмазування.


Приготування:

Масло розтерти до білого, додати яйця, жовток і цукрову пудру. Зверху просіяти борошно, додати ароматизатори й усе перемішати. Тісто на 1-2 год поставити в холодне місце, потім розкачати і нарізати маленькими трикутниками. На серединки трикутників покласти трохи сливового джему й защипнути краї. Змазати печиво жовтком, покласти на посипаний борошном лист і випікати близько 18 хв у нагрітій до 175 °С духовці.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.