Смажений сулугуні в паніровці


Смажений сулугуні в паніровці

Оскільки в нашій родині не тільки я, але і всі інші люблять сир і все з ним пов'язане, природно цей простий рецепт смаженого сулугуні в паніровці відразу всім сподобався. Але навіть якщо ви не є великим любителем сиру, повірте мені, від такої чудової закуски ви навряд чи відмовитеся. Адже при обсмажуванні на сулугуні утворюється приголомшлива ароматна кірочка, а сам сир плавиться і стає дуже ніжним.

Що Вам для цього знадобиться: сулугуні - 600 грам; яйце - 1-2 штук; сухарі панірувальні - 1 стакан; спеції - за смаком; сіль за смаком; олія оливкова - за смаком (для смаження).

Готуємо краще нас: отже, почнемо ми з того, що наріжемо сир на шматочки будь-якої форми на ваш смак. Далі розбиваємо в миску яйця, додаємо до них будь-які спеції на ваш розсуд і сіль, збиваємо все вилочкою до однорідності. У приготовлену суміш опускаємо наші бруски по черзі. Потім обвалюємо їх у панірувальних сухарях, повторюємо це ще кілька разів (яйце + сухарі), поки на сирі не утвориться досить товстий шар панірування. Розігріваємо на сковороді оливкове масло і обсмажуємо на ньому бруски сиру до золотистої скоринки, буквально 40 секунд з кожної сторони. Подаємо сир в гарячому вигляді, поки сулугуні не застиг.

Смачного всiм!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.