тушку поросяти розпластують, виймають кісточки.
З кісток знімають м'ясо, чистять тельбухи порося, можна додати ще печінку, якщо вийде небагато. Всі миють. Варять кілька яєць круто.
З цих потрухів і м'яса готують фарш з цибулею, обсмажуючи його в олії (цибуля - за бажанням), додають масло, розмочену булочку в молоці, і пару сирих яєць. Тепер фарш укладають шаром на розпластаного порося, а поверх нього викладають кружечки крутих яєць.
Тепер все це згортають рулетом. Обертають рулет серветкою і обв'язують туго мотузками, а потім варять до готовності в бульйоні або у воді, не забувши додати спецій і солі, за смаком. На ніч рулет кладуть під гніт, а подають або самостійно, або, нарізавши шматочками, заливши бульйоном, і остудивши це заливне.
джерело