Пляцок "Мельба"


Пляцок "Мельба"

Тісто:
4 яйця
1 скл. цукру
150 гр. маргарину
3 ст. лож. сметани
1,5 скл. борошна
2 ст.лож. какао
1,5 ч. лож. амоняку, 1 ч. лож. соди гасити оцетом
Білки збити з цукром, додати жовтки, збити, потім мякий маргарин. Додати решту складників і спекти два коржа.
Крем:
2 л. молока
8 яєць
0,5 л. сметани
500 гр. масла
2 скл. цукру-пудри
1 лимон
ванілін, какао
15 гр. желатину розведеного в 100 гр. води
1 пачка коричневого крекеру
Молоко закипятити, яйця збити з сметаною і вилити в молоко, варити доки не зробиться сир. Охолодити і відцідити, щоб добре стекло. До холодного сиру додати масло, цукор-пудру і збити. Потім додати тертий лимон, ваніль, желатин. Поділити масу на дві частини, до однієї додати какао.
На корж викласти білу масу, на неї коричневий крекер, зверху темну масу і накрити другим коржем.



ДЖЕРЕЛО


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.