Інгредієнти:
- Коржі: 3 яйця, 3 ст. лож. сметани, 1 стакан цукру, 1 стакан борошна (можна трохи більше)
- Крем:
- 1 стакан цукру, 2 стакани молока, 4 ст. лож. муки, 200 гр масла, лимонний сік або кислота, желе 2 пачки, фрукти за бажанням
- Глазур:
- 3 ст. лож. сметани, 3-4 ст. лож. какао, 3-4 ст. лож цукру.
Приготування коржів: яйця збити з цукром, додати сметану і борошно. Тісто лите, але густувате.
Крем: борошно перемішати з цукром, влити молоко і поставити варити на легенький вогонь до загустіння, постійно помішуючи. Охолодити.
М’яке масло збивати міксером і по- трохи додавати зварений крем. В кінці додати лимонний сік або лимонну кислоту за смаком.
Желе приготувати за рецептом на пачечці, тільки в меншій кількості води (не 400 мл, а 300 на одну пачку), додати фрукти і поставити для застигання.
Глазур: сметану, цукор, какао змішуємо і ставимо на легенький вогонь десь хвилин на 8-10, постійно помішуючи/