Пляцок Маковий снiг


Пляцок Маковий снiг

Спекти бісквіт із 6 яєць і розрізати його на дві частини
Макова маса:
250 гр. меленого маку
100 гр. цукру
3 білка
2 ст. лож. меду
125 мл. молока
200 гр. сухофруктів
декілька капель миндального масла
Все перемішати і варити на малому вогні до густоти
Кремова маса:
500 мл. жирних вершків
3 ч. лож. желатину
2-3 ст. лож. цукру-пудри
Розчинити желатин в 1/4 скл. води. Вершки збити з цукром і добавити літній желатин, постійно збиваючи
Горіхова маса:
200 гр. масла
100 гр. цукру
150 гр. мелених горіхів
125 мл. молока
3 жовтки
алкоголь за смаком
Кипяченим молоком залити горіхи і перемішати. Масло збити з цукром, додати жовтки, охолоджені горіхи, алкоголь і збити
Складати: бісквіт - макова маса - кремова маса - горіхова маса - бісквіт



ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.