ЯБЛУЧНИЙ ШТРУДЕЛЬ😋😍😍



ЯБЛУЧНИЙ ШТРУДЕЛЬ😋😍😍


Він просто тане у роті і може стати гідною альтернативою торту. Неодмінно приготуйте яблучний штрудель за цим рецептом! 

Інгредієнти для штрудля з яблуками 


  • 270 г борошна 
  • 0,5 ч. ложки солі 
  • сухарі з білого хліба 
  • 100 г волоських горіхів 
  • 0,5 лимона 
  • 1 ч. ложка кориці 
  • 50 г олії 
  • 120 г вершкового масла 
  • 80 г родзинок 
  • 6 яблук 
  • 150 г цукру 
  • 50 г цукрової пудри. 

Як приготувати яблучний штрудель 

Для тіста: у миску висипати борошно, додати сіль, масло і 125 г води, місити не менше 10 хв, згорнути кулькою, змастити олією, накрити плівкою, залишити на 30–40 хв. 

Для начинки: сухарі подрібнити на крихти, обсмажити на маслі. Родзинки помити і підсушити, горіхи подрібнити. Яблука нарізати, збризнути лимонним соком, змішати з родзинками, горіхами, цукром і корицею. 

Тісто тонко розкатати, перекласти на посипаний борошном рушник і розтягувати руками так тонко, щоб було видно малюнок тканини. 

Змастити тісто розтопленим маслом, посипати сухарями, рівномірно викласти начинку, згортати рулет за допомогою рушника (у процесі загортання змащувати зовнішній бік тіста маслом). 

Перекласти швом донизу на встелене фольгою і змащене маслом деко. Випікати 40–45 хв. при температурі 180 градусів. У процесі випікання та після закінчення змастити штрудель маслом, посипати пудрою.



джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.