ЯБЛУЧНА ШАРЛОТКА


Смачного!

Інгредієнти: 
  • яблука - 1,5 кг 
  • сік лимона 
  • сметана (йогурту) - 200 г 
  • цукор - 200 г 
  • мука - 250 г 
  • олія - ¾ ст.л. 
  • порошку до печива - 1 ст.л. 
  • ванільний пудинг - 1 пачка 
  • ванільний цукор - 1 пачка 
  • яйця - 3 шт. 
  • пудра, 
  • кориця 


Спосіб приготування: 

1. Яблука почистити і порізати на тоненькі дольки. Збризгнути соком лимона, щоб не потемніли і посипати корицею. 

2. Змішуємо муку, порошок до печива, ванільний пудинг і ванільний цукор. Додаємо олію, йогурт, яйця і все збиваємо. 

3. Тісто ділимо на 3 частини та заливаємо в форму для випікання у такому порядку: 

- слой тіста 
- слой яблук (плотно) 

- слой тіста 
- слой яблук (плотно) 

- слой тіста 
- слой яблук 

4. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин при температурі 180 градусів. 
5. Як вистигне посипати зверху пудрою.



джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.