Пісні пиріжки з капустяно-яблучною начинкою


Пісні пиріжки з капустою або будь-якою оригінальною начинкою дозволять урізноманітнити меню людям, які дотримуються Великого посту. Приготувати їх можна з картоплею, горохом, грибами, гарбузом, капустою, а також зробити начинку солодкою. 


Сподіваємося, тобі сподобається рецепт пісних пиріжків, який ми рекомендуємо. Чекаємо на твої відгуки.

Пісні пиріжки − інгредієнти:

пісне тісто для пиріжків:

0, 5 кг борошна,
1 склянка води,
30 г дріжджів,
1 ст. ложка цукру,
4 ст. ложки олії,
0,5 ч. ложки солі;
для начинки:

1 середній качан капусти,
1 кисле соковите яблуко,
2 цибулини,
1 ч. ложка томатної пасти,
2 ст. ложки олії,
1 лавровий лист,
1 ст. ложка цукру,
сіль за смаком.
Пісні пиріжки − приготування:

У теплій воді розчини дріжджі, цукор і столову ложку борошна. Залиш у теплому місці на 15 хвилин до появи піни.
У просіяне борошно додай сіль, опару, що вже підійшла, й олію. Заміси пісне дріжджове тісто для пиріжків.
Прикрий рушником тісто і залиш на 2 години в теплому місці, щоб воно підійшло.
Спассеруй дрібно нарізану цибулю на олії. Додай нашатковану капусту і протушкуй під кришкою на середньому вогні приблизно 10 хвилин.
Потім додай очищене і натерте на крупній тертці яблуко, лавровий лист, томат, сіль, цукор. Перемішай і обсмажуй без кришки ще 7-10 хвилин.
Готове тісто виклади на стіл, посипаний борошном, трохи обімни і розділи на 15-20 частин. З кожної частини сформуй невелику кульку, розкачай коржик, поклади в середину начинку і зліпи пиріжок.
Поклади пиріжки на змащене олією деко і постав на розстойку на 20 хвилин.
Змасти поверхню пиріжків свіжозавареним підсолодженим чаєм для блиску і відправляй пісні пиріжки у духовку, розігріту до 200°С. Через 10 хвилин зменши температуру духовки до 180°С і випікай іще 20 хвилин.
Смачного!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.